Yunusemre Ortaokulu

Telefon : 0272 512 5595
Belgegeçer : 0551 441 87 90 Gökhan ÇELİK (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni)
WEB https://sandikliyunusemreortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre Mahallesi Sandıklı/Afyonkarahisar
VİZYON : Öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Öğrencilerimizi; İnsani ve kültürel değerlerimizi benimseyen; ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;milli değerlerine sahip çıkan, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan, demokratik, dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere sahip; verimli kişiler olarak yetiştirmek ve kendilerinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak ve hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Sanjet (jeotermal) ısıtma sistemi ile öğrencilerimiz ısınma sorunu yaşamamaktadır.
Servis :
Ulaşım : Ulaşım sorunu yoktur. Her 30 dakikaya bir kaplıca servisi geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Yunus Emre Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezine uzaklığı 3 km dir.
Kontenjan Bilgileri : Kontenjan sınırımız yoktur.
Sportif Etkinlikler : Okulumuz sportif anlamında alt yapısını oluşturma başlamış olup ilerleyen süreçte başarılarımıza başarılar katmayı hedefliyoruz. Okul içi ve okullar arası müsabakalarda katılım göstererek başarılar elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK bilim projelerinde aktif katılım sağlayarak öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedeflemekteyiz.